Kropsterapeutisk uddannelse hos Balance2Perform

Kropsterapeutisk Uddannelse

Er du interesseret i at hjælpe mennesker til at føle sig bedre tilpas i krop og sind?

Så er Balance2Performs kropsterapeutiske uddannelse måske lige noget for dig. Vores 2-årige uddannelse er designet til at give dig de værktøjer, du behøver for at hjælpe mennesker med at forbedre deres generelle velvære gennem kropsterapi.

Lær om forskellige teknikker

Du vil lære forskellige teknikker, der kan hjælpe klienter med at forbedre deres sundhed og velvære, såsom:

 • Massage
  En af teknikkerne i Balance2Performs kropsterapeutiske uddannelse er massage, som mindsker spændinger og øger blodcirkulationen. Massage kan hjælpe sportsfolk og andre med de smerter, som opstår i forbindelse med triggerpunkter. Du vil lære at tilpasse massagen til den enkelte klient og dennes specifikke behov.
 • Pulsering
  Som en del af den kropsterapeutiske uddannelse vil du også få erfaring med teknikker inden for pulsering. Pulsering er en teknik, hvor man bruger sine hænder til at lave små, hurtige bevægelser på kroppen for at øge blodcirkulationen og løsne op for spændinger.
 • Akupressur
  Akupressur er en teknik, der involverer at trykke på specifikke punkter på kroppen for at mindske smerter. Du vil lære at anvende akupressur i din praksis som kropsterapeut for at hjælpe klienterne med at få lindret smerter og forbedret deres velvære.
 • Åndedrætsøvelser
  At arbejde med åndedrættet er en anden vigtig del af Balance2Performs kropsterapeutiske uddannelse. Du vil lære forskellige åndedrætsteknikker, der kan hjælpe klienterne med at opnå balance imellem krop og psyke og hjælpe med til at reducere spændinger i kroppen. En reduktion af spændinger kan reducere stress.

Optimal kost til kropsterapeutiske behandlinger

Kosten betyder meget for vores fysiske og psykiske velvære og energiniveau.

Igennem Balance2Performs kropsterapeutiske uddannelse kommer du derfor også til at arbejde med viden omkring kost og ernæring.

Du vil lære, hvordan kosten kan påvirke kroppens funktioner, og hvordan den viden kan bringes i spil i forhold til klienter, herunder ved hjælp af specifikke kostråd.

Kosten har en direkte indflydelse på kroppens sundhed og kan påvirke et menneske i forhold til under- og overvægt, energiniveau, smerter, inflammation og ikke mindst mentale helbredsproblemer.

Du vil blive klædt på til at vejlede klienter om faste og detox som et redskab til at forbedre sundhed og skabe velvære.

Træning og bevægelse

Som en del af Balance2Performs kropsterapeutiske uddannelse gennemgår vi træning og bevægelse.

Du vil lære, hvilken betydning træning og bevægelse har for kroppen, og hvordan man kan anvende specifikke teknikker og træningsøvelser i behandlingen af klienter.

Du vil også lære, hvordan disse specifikke træningsteknikker og øvelser kan hjælpe klienten med at opnå bedre sundhed og velvære.

Efter vores 2-årige uddannelse til kropsterapeut, vil det desuden være muligt at tage en særlig træningsuddannelse.

Forståelse af anatomi og fysiologi, herunder nervesystemet

Viden om anatomi og fysiologi, herunder nervesystemet, er også en vigtig del af vores kropsterapeutiske uddannelse.

Netop nervesystemet spiller en central rolle i forhold til kroppens funktioner og reaktion på stress og smerte. En forståelse af nervesystemet giver kropsterapeuten mulighed for at give klienterne en mere effektiv behandling, fordi den giver mulighed for at identificere og behandle årsagerne til klientens smerter og problemer.

Det er i fuld overensstemmelse med Balance2Performs metoder, for en Balance2Perform-kropsterapeut behandler ikke kun symptomer.

 

Balance2Perform, kropsterapeutisk uddannelses- og kursuscenter

Intuition og indføling i den gode behandling

Intuition og indføling er det vigtigt for en Balance2Perform-kropsterapeut at mestre. Du vil lære om, hvordan intuition og indføling hjælper dig med at forstå klienten, og hvordan man kan anvende den forståelse til at give en bedre behandling. Fremgangsmåden hjælper dig som behandler med at opdage og behandle underliggende årsager til klientens smerter og problemer. Du vil udvikle færdigheder til at forstå klienten på et dybere plan, så du bedre kan skræddersy behandlingen og derved øge effektiviteten og kvaliteten af behandlingen.

Erfarne undervisere og klinisk praksis

Vores erfarne undervisere vil guide dig igennem vores kropsterapeutiske uddannelse og give dig den personlige opmærksomhed, du behøver for at udvikle dine færdigheder. Du vil også få mulighed for at praktisere dine færdigheder gennem klinisk praksis med rigtige klienter.

Bliv en del af Balance2Perform-familien

Ved at vælge Balance2Performs kropsterapeutiske uddannelse bliver du en del af et dedikeret community af kropsterapeuter og studerende, der deler deres viden og erfaringer. Du vil også have adgang til vores netværk af erfarne kropsterapeuter, der kan give dig råd og vejledning i din karriere.

Få personlig udvikling og øget selvtillid

Vores kropsterapeutiske uddannelse er ikke kun fokuseret på at give dig de faglige færdigheder, du behøver for at være en dygtig kropsterapeut. Den er også designet til at give dig personlig udvikling og øget selvtillid. Du vil lære at mestre dine egne følelser og reaktioner, så du kan være en rolig og tryg kropsterapeut for dine klienter.

Et karrierevalg med fremtid

En kropsterapeutisk uddannelse hos Balance2Perform er et karrierevalg med fremtid. Der er stor efterspørgsel efter kompetente kropsterapeuter, og mennesker med en kropsterapeutisk uddannelse arbejder mange forskellige steder, ligesom nogle driver egen klinik.

Hvis du er interesseret i at hjælpe mennesker med at opnå bedre balance imellem krop og sind og dermed skabe velvære og mindske tilstande såsom stress, så er en kropsterapeutisk uddannelse hos Balance2Perform det perfekte valg for dig. Tag det første skridt mod en spændende karriere og tilmeld dig vores 2-årige uddannelse i dag.