Hvem er vi?

Balance2Perform tilbyder et holistisk univers, hvor et liv i balance mellem krop og psyke er i centrum. Hos os kan du få kropsterapi, fordybe dig i kurser og events, deltage i trænings- og yoga-sessioner samt uddanne dig til Balance2Perform-kropsterapeut over et 2-årigt uddannelsesforløb.

Vision, mission og værdier

Vores vision er at udbrede B2P-kropsterapien, så flere kan leve et sundt liv i balance mellem krop og psyke.

Vores mission er at give vores elever den bedste kropsterapeutuddannelse på markedet, så de kan udbyde en exceptionelt effektiv behandling. For at understøtte vores mission udbyder vi også kortere kurser, events, træningsmuligheder og foredrag.

Med respekt, ordentlighed og nysgerrighed som de guidende kerneværdier uddanner vi vores elever til at se og behandle det hele menneske. B2P-behandlingen har rødder i den klassiske kropsterapi, som alle vores instruktører også har stor ekspertise og erfaring indenfor.

Vi har holismen til fælles med de andre kropsterapeutiske grene, men B2P lægger stor vægt på psykisk styrke og mentalt velvære.

Teamet bag Balance2Perform

Robert Petersen, Ekspert i kropsterapi og stifter af Balance2Perform
Robert Petersen

Founder

Eva Fischer Hansen, founder Balance2Perform
Eva Fischer

Founder

Michael Etzerodt, Underviser og kropsterapeut Balance2Perform
Michael Etzerodt

Underviser

Henrik Kullas, Underviser og kropsterapeut Balance2Perform
Henrik Kullas

Underviser & behandler

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

Informationsmøde

Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »
Events

Breathwork session

Deltag i en 3-timers breathwork session med Robert Petersen på Balance2Perform skolen, hvor vi dykker ned i hvad åndedrætsterapi indebærer.

Læs mere »