Din fremtid som B2P-kropsterapeut

Mange lider i dag af livsstilssygdomme som angst, stress og depression. Derfor vil der som udgangspunkt altid være mennesker, der har brug for dig som B2P-kropsterapeut.

Gode muligheder efter endt uddannelse

Under din uddannelse som B2P-terapeut kan du blive optaget på et elev-medlemskab i Dakobe, og efter endt uddannelse kan du blive optaget som aktivt A1-medlem. Det kan du, fordi vores uddannelse opfylder Dakobes krav til medlemskab:

For at blive optaget på uddannelsen, skal du være mindst 18 år gammel. Kontakt os meget gerne for mere information, eller tilmeld dig Balance2Performs uddannelsesforløb.

Du lærer blandt andet om:

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

3-dages Qigong kursus

Pragata praktiserede dedikeret i seks år, indtil han mødte Grand Master Wong Kiew Kit fra Shaolin Wahnam-linjen, som hjalp med at tage hans Qigong-færdigheder til et helt nyt niveau.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapi behandling og uddannelse, ryggen
Events

Informationsmøde

Informationsmødet er gratis, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi arbejder efter først-til-mølle-princippet. Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »