B2P-uddannelsen

Balance2Perform tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor vi uddanner dig til at behandle det hele menneske ud fra en holistisk tilgang til psyke og fysik.

Som B2P-kropsterapeut bliver du kvalificeret

til at møde og hjælpe dine klienter, præcis hvor deres smerte og personlige udfordringer findes. I løbet af vores 2-årige uddannelsesforløb lærer du blandt andet om:

Hvorfor skal du tage en kropsterapeut-uddannelse hos Balance2Perform?

Hos Balance2Perform har vi fokus på at mærke og behandle det hele menneske og skabe et liv i balance mellem krop og psyke.

Vores kvalificerede og dygtige undervisere har solid erfaring fra faget, og vi tilbyder up to date-undervisningsmateriale incl. video-tutorials og 3D-animationer af kroppens anatomi. 

Som elev på Balance2Performs uddannelsesforløb bliver du desuden en del af vores øvrige univers. Det betyder blandt andet, at du kan træne gratis i vores træningslokaler og deltage i kurser, events og foredrag til en reduceret pris.

For at blive optaget på uddannelsen, skal du være mindst 18 år gammel.

Næste holdstart er i maj og august 2024 ( med henholdsvis et weekendhold og et mandagshold. )

Kontakt os meget gerne for mere information, eller tilmeld dig Balance2Performs uddannelsesforløb.

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

Informationsmøde

Informationsmødet er gratis, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi arbejder efter først-til-mølle-princippet. Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »