B2P-uddannelsen

Balance2Perform tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor vi uddanner dig til at behandle det hele menneske ud fra en holistisk tilgang til psyke og fysik.

Som B2P-kropsterapeut bliver du kvalificeret

til at møde og hjælpe dine klienter, præcis hvor deres smerte og personlige udfordringer findes. I løbet af vores 2-årige uddannelsesforløb lærer du blandt andet om:

Hvorfor skal du tage en kropsterapeut-uddannelse hos Balance2Perform?

Hos Balance2Perform har vi fokus på at mærke og behandle det hele menneske og skabe et liv i balance mellem krop og psyke.

Vores kvalificerede og dygtige undervisere har solid erfaring fra faget, og vi tilbyder up to date-undervisningsmateriale incl. video-tutorials og 3D-animationer af kroppens anatomi. 

Som elev på Balance2Performs uddannelsesforløb bliver du desuden en del af vores øvrige univers. Det betyder blandt andet, at du kan træne gratis i vores træningslokaler og deltage i kurser, events og foredrag til en reduceret pris.

For at blive optaget på uddannelsen, skal du være mindst 18 år gammel.

Næste hold starter op i august 2023 ( med henholdsvis et mandagshold og et weekendhold. )

Kontakt os meget gerne for mere information, eller tilmeld dig Balance2Performs uddannelsesforløb.

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

3-dages Qigong kursus

Pragata praktiserede dedikeret i seks år, indtil han mødte Grand Master Wong Kiew Kit fra Shaolin Wahnam-linjen, som hjalp med at tage hans Qigong-færdigheder til et helt nyt niveau.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapi behandling og uddannelse, ryggen
Events

Informationsmøde

Informationsmødet er gratis, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi arbejder efter først-til-mølle-princippet. Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »