Elevbehandling

Balance2perform tilbyder kropsterapeutiske elevbehandlinger til en fordelagtig pris.

Som en del af vores engagement i uddannelsen og elevernes udvikling

- åbner vi op for, at vores elever, efter at have gennemført 6 måneders skolegang, kan udføre elevbehandlinger på klienter. Dette giver vores elever mulighed for praktisk erfaring, samtidig med at klienterne får gavn af professionelle behandlinger til en overkommelig pris.

Thomas Høst
Thomas HøstElevbehandler
Læs mere
Min tilgang til behandling er en kombination af intuition, håndværk og videnskab. Jeg bruger Balance2Performs unikke massageteknik, hvor der er spændinger der skal løsnes og fjerner fysiske og/eller mentale blokeringer eller forsnævringer i kroppen, så energien igen kan flyde frit og optimalt. Målet er at hjælpe kroppen til selv at finde sin optimale tilstand og skabe balance i sindet.
Lukas Vigsø Petersen
Lukas Vigsø PetersenElevbehandler
Læs mere
Min kropsterapeutiske behandling fokuserer på at løse skader, skabe balance mellem krop og sind samt udforske kroppens mysterier med nysgerrighed. Jeg elsker at arbejde tæt med mennesker og dykke dybere ned i forståelsen af, hvordan sammenhængen mellem krop og sind fungerer. Gennem min tilgang stræber jeg efter at hjælpe dig med at opnå balance med dig selv, leve indefra og ud Istedet for udefra og ind, og løsne psykiske blokeringer, der kan sidde fast i kroppen. Sammen skaber vi et rum, hvor du kan genopdage harmonien mellem din fysiske og mentale tilstand.
Nikolaj Bo Fischer
Nikolaj Bo FischerElevbehandler
Læs mere
Min tilgang til behandling er i høj grad baseret på intuition og at starte en samtale med min klient om både det fysiske og psykiske. Jeg er en teknisk dygtig behandler, der anvender B2Ps behandlingsteknik for at hjælpe mennesker med at få det bedre. Mit mål er at hjælpe dig med at forbedre både din krop og dit sind.
Annette Errington
Annette ErringtonElevbehandler
Læs mere
Hej, jeg er Annette Errington, og jeg er her for at guide dig mod en tilstand af ro, balance og forbedret livskvalitet gennem mine kropsbehandlinger hos B2P. Som en nærværende og opmærksom behandler forstår jeg kroppens finurlige forskelligheder og har masser af power bag hvert tryk. Min mission og passion er at hjælpe dig med at forstå forbindelsen mellem krop og sind, så du kan leve dit liv i harmoni. Med min 2,5-årige uddannelse i traditionel kinesisk medicin og akupunktur inddrager jeg effektive teknikker i mine behandlinger for at sikre optimal heling og balance. Jeg ser på dig som et helt menneske og tror på, at løsningen altid starter med en god lytter. Uanset om du har brug for afslapning, smertelindring eller generel forbedring af din livskvalitet, kan jeg hjælpe dig med en professionel tilgang og et smil. Så tag det første skridt mod et bedre velvære i dag og lad mig guide dig på din rejse mod balance. Jeg ser frem til at møde dig og give dig en behandling, der vil efterlade dig følelsesmæssigt og fysisk fornyet!