Opbygning af uddannelsen

Balance2Perform tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb med 382 lektioner per år, fordelt på 41 undervisningsdage per år. Det vil sige, at det samlede uddannelsesforløb består af 764 lektioner og 82 undervisningsdage.

Oplysninger om alt det praktiske

Undervisningen foregår med få undtagelser i tidsrummet 8.30-16.30 med undervisning én gang om ugen i vores undervisningslokaler på Østergade 27 (4. sal), 1100 København K. Vær opmærksom på, at der som en del af uddannelsesforløbet indgår internat-ture (flere sammenhængende dage ude af huset med overnatning).

Du kan enten tilmelde dig et mandagshold eller et weekendhold.

Næste hold starter op i august 2024 ( med henholdsvis et mandagshold og et weekendhold. )

De almindelige undervisningsdage afholdes med enkelte undtagelser på mandage (for mandagsholdets vedkommende) og med enkelte undtagelser i weekenden (for weekendholdets vedkommende).

Datoerne for internat-turene, som både er for mandags- og weekendholdet og afholdes fra om eftermiddagen den første dag til om eftermiddagen den sidste dag.

Se alle datoer for både mandagshold og weekendhold ved at Klikke her!

Vi forsøger at undgå undervisning i vinterferien, påskeferien, sommerferien, efterårsferien og juleferien. Der vil være årsprøve/eksamen efter første år og ligeledes en afsluttende prøve/eksamen.

Kontakt os for at få mere information om de fagområder, der undervises i, eller hvis du gerne vil kende samtlige skemalagte undervisningsdatoer.

Hos Balance2Perform underviser vi i følgende fagområder:

Hvorfor skal man tage en kropsterapeut-uddannelse hos Balance2Perform?

En unik uddannelse for et sundt liv i balance

Hos Balance2Perform har vi fokus på at mærke og behandle det hele menneske og skabe et liv i balance mellem krop og psyke. Vores kvalificerede og dygtige undervisere har solid erfaring fra faget, og vi tilbyder up to date undervisningsmateriale, som du ikke får på andre, lignende uddannelser.

Som elev på Balance2Performs uddannelsesforløb bliver du desuden en del af vores øvrige univers. Det betyder blandt andet, at du kan træne gratis i vores træningslokaler og deltage i kurser, events og foredrag til en reduceret pris.

Med B2P får du et behandlingsmæssigt multiredskab, som forhåbentlig vil tjene dig og andre for livet, og du lærer blandt andet om:

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

Informationsmøde

Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »
Events

Breathwork session

Deltag i en 3-timers breathwork session med Robert Petersen på Balance2Perform skolen, hvor vi dykker ned i hvad åndedrætsterapi indebærer.

Læs mere »