Handelsbetingelser

1. Kontaktinformation

Balance2Perform
Østergade 27, 4. sal,
1100 København K, Danmark
CVR nr.: 41850965
Telefon: +45 28 60 40 28
Email: info@balance2perform.com

2. Priser

Hos Balance2Perform er alle priserne angivet i danske kroner og inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til at ændre priserne uden varsel eller forudgående samtykke. Der tages forbehold for fejl i vores information samt udsolgte varer.

3. Betaling

Balance2Perform modtager betaling via VISA-Dankort, VISA, MasterCard, MobilePay eller bankoverførsel. Betaling foregår via en krypteret og sikker forbindelse og vil tidligst blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke gebyr for at håndtere din betaling, uanset hvordan du betaler. Betalingsoplysningerne bruges alene til betalingen, og vi gemmer dem ikke.

4. Levering

Balance2Perform tilstræber at afsende ordrer indgået senest kl. 12 på hverdage samme dag og ordrer, som modtages efter klokken 12, den følgende hverdag. Der kan dog i visse tilfælde gå op til 3 hverdage, før varen afsendes. Du bliver løbende orienteret om håndteringen af din ordre per mail.

Vi sender post til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Du får en pris på vare og forsendelse, når du bestiller varen. Dine varer sendes i udgangspunktet med Post Nord eller GLS, men vi forbeholder os retten til også at bruge andre udbydere.

Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du vil få besked om. Opstår der problemer med forsendelsen, kontakt da i første omgang transportfirmaets kundeservice. Løser det ikke problemet, bedes du kontakte os.

For nogle varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil i så fald fremgå specifikt forud for køb af varerne.

5. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, når du køber fysiske varer hos os. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret eller ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen. Balance2Perform vil dække returneringsomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget. Husk i den forbindelse at beholde kvitteringen for afsendelse og pak varen forsvarligt ind.

Når du ønsker at gøre brug af din reklamationsret, skal vi bede dig oplyse så præcist og detaljeret, som du kan, hvori fejlen på produktet består.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten bedes du sende produktet til adressen, som du finder øverst i handelsbetingelserne. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Reklamationsretten på 2 år gælder ikke vores kurser og andre tjenesteydelser. Er du utilfreds med en tjenesteydelse såsom et kursus eller arrangement, bedes du kontakte os direkte, enten telefonisk eller via mail (se kontaktinfo øverst på siden).

6. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du:
– Modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller ad flere omgange. – Får det sidste parti eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@balance2perform.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen, medmindre du samtidig giver tydelig meddelelse til os om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Returnering
Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til adressen, som står anført øverst i handelsbetingelserne her på siden. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi, når vi modtager den i forbindelse med returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser såsom kurser, workshops, uddannelsesmoduler og lignende, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidsskrifter eller magasiner, dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

7. Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb af en fysisk vare, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du køber kurser, workshops eller andre af vores tjenesteydelser, betragter vi halvdelen af din betaling som depositum, og det tilbagebetales ikke i tilfælde af afbud. Melder du afbud senest 30 dage før kursusstart, modtager du en refusion på 80 procent af købsbeløbet efter fradrag for depositum. Sker afbuddet senere end 30 dage, men mindst 10 dage før kursusstart, modtager du en refusion på 50 procent af købsbeløbet efter fradrag for depositum. Sker afbuddet mindre end 10 dage, før kurset eller lignende tjenesteydelse starter, får du ingen refusion. Hvis du vil melde afbud, skal du gøre det ved at skrive til info@balance2perform.com

Vi forbeholder os ret til at aflyse, såfremt der ikke er så mange tilmeldte, at vi mener, at vi kan starte et hold. Når det er Balance2Perform, som aflyser, tilbagebetales hele det betalte beløb naturligvis.

Har du fået mængderabat, og fortryder du bagefter en del af købet, hvorved betingelsen for at opnå mængderabatten ikke længere er opfyldt, har du ikke krav på rabatten, og vi kan modregne den i det beløb, vi tilbagebetaler.
Har du købt flere varer, og fortryder du kun en del af dit køb, får du ikke fragtomkostningerne dækket.

8. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om, hvad du har købt

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Som udgangspunkt slettes dine oplysninger efter 5 år, uden at du selv behøver gøre noget.

Balance2Perform er dataansvarlig, og du skal skrive til info@balance2perform.com, hvad enten du har spørgsmål, indvendinger eller

en anmodning om indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Vi følger til enhver tid den gældende lovgivning omkring behandling af persondata.

9. Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et køb, er det vigtigt, at du først kontakter os direkte, så vi kan forsøge at finde en god løsning på problemet. Hvis det ikke fører til det ønskede resultat, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg

Hjemmeside: naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du klage via EU- Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: ec.europa.eu/odr