B2P-behandling

En B2P-behandling begynder med, at behandleren finder ud af, hvordan du har behov for at blive behandlet for at opleve en bedring eller styrkelse af krop og sind.

Når du kommer til en B2P-behandling, spørger behandleren ind til, hvordan du har det, og mærker efter med sine hænder og sin intuition.

Sammenhængene mellem kropsdele, organer og sind spiller en central rolle i B2P-kropsterapien, og derfor kan du opleve, at behandleren fokuserer på – og spørger ind til – flere forskellige steder på kroppen under hver behandling.

De rette tryk på din mave kan for eksempel lindre angst, mens en behandling af den ene side af ryggen kan afhjælpe smerter på dens anden side. Sådan eksisterer der sammenhænge på kryds og tværs af vores krop og psyke.

Vores behandlere kender sammenhængene – og bruger deres viden til at afspænde din krop og skabe et energimæssigt flow gennem den på de steder, hvor du har brug for det.

Inden for B2P-kropsterapi lægger vi stor vægt på de psykiske aspekter af fysiske skader og symptomer, og vores holistiske tilgang betyder, at vi har den bredest mulige tilgang til din sundhed og dit velvære.

B2P-terapien mindsker spændinger, men styrker også dit kredsløb. Du kan forvente en god effekt af en behandling, hvis du for eksempel er plaget af inflammation eller har gener på grund af hævede led.

Efter en behandling vil du ofte føle dig udmattet, fordi du er kommet af med negative energier og har fået løsnet op for spændinger, som har voldt dig problemer. Trætheden kan imidlertid også skyldes følelsesmæssige reaktioner på behandlingen. Det er helt normalt.

En enkelt behandling kan gøre en betydelig forskel. Men ofte vil du opleve et større udbytte hen over flere behandlinger, både på det fysiske og følelsesmæssige plan.

Behandlingsteknikker omfatter derfor en kombination af:

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

Informationsmøde

Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »
Events

Breathwork session

Deltag i en 3-timers breathwork session med Robert Petersen på Balance2Perform skolen, hvor vi dykker ned i hvad åndedrætsterapi indebærer.

Læs mere »