Behandling

Balance2Perform, kropsterapi behandling og uddannelse, ryggen

Om B2P-kropsterapi

Hos Balance2Perform mærker og behandler vi det hele menneske for at skabe et liv i balance mellem krop og psyke. Sammenhængene mellem kropsdele, organer og sind spiller en central rolle, når vi mindsker spændinger og styrker dit kredsløb med B2P-kropsterapi.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapeutisk uddannelse, indre barn-terapi

B2P-behandling til børn

Balance2Performs kropsterapeuter har stor erfaring med at behandle børn helt fra spædbarnsstadiet. Under en B2P-behandling lærer vi barnet at mærke sine psykiske følelser, så barnet også bedre kan mærke sin egen krop fysisk.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapi behandlinger og uddannelse, ryggen

B2P-behandling

Sammenhængene mellem kropsdele, organer og sind spiller en central rolle i B2P-kropsterapien, og derfor kan du opleve, at behandleren fokuserer på – og spørger ind til – flere forskellige steder på kroppen under hver behandling.

Læs mere »

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

3-dages Qigong kursus

Pragata praktiserede dedikeret i seks år, indtil han mødte Grand Master Wong Kiew Kit fra Shaolin Wahnam-linjen, som hjalp med at tage hans Qigong-færdigheder til et helt nyt niveau.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapi behandling og uddannelse, ryggen
Events

Informationsmøde

Informationsmødet er gratis, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi arbejder efter først-til-mølle-princippet. Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »