Behandling

Balance2Perform, kropsterapi behandling og uddannelse, ryggen

Om B2P-kropsterapi

Hos Balance2Perform mærker og behandler vi det hele menneske for at skabe et liv i balance mellem krop og psyke. Sammenhængene mellem kropsdele, organer og sind spiller en central rolle, når vi mindsker spændinger og styrker dit kredsløb med B2P-kropsterapi.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapeutisk uddannelse, indre barn-terapi

B2P-behandling til børn

Balance2Performs kropsterapeuter har stor erfaring med at behandle børn helt fra spædbarnsstadiet. Under en B2P-behandling lærer vi barnet at mærke sine psykiske følelser, så barnet også bedre kan mærke sin egen krop fysisk.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapi behandlinger og uddannelse, ryggen

B2P-behandling

Sammenhængene mellem kropsdele, organer og sind spiller en central rolle i B2P-kropsterapien, og derfor kan du opleve, at behandleren fokuserer på – og spørger ind til – flere forskellige steder på kroppen under hver behandling.

Læs mere »

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

Informationsmøde

Informationsmødet er gratis, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi arbejder efter først-til-mølle-princippet. Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »