Kropsterapi hos Balance2Perform

Hos Balance2Perform mærker og behandler vi det hele menneske for at skabe et liv i balance mellem krop og psyke. Sammenhængene mellem kropsdele, organer og sind spiller en central rolle, når vi mindsker spændinger og styrker dit kredsløb med B2P-kropsterapi.

Har du fysiske eller psykiske smerter i livet?

Eller bare et behov for at styrke din krop og dit sind?

B2P er både målrettet fysiske og psykiske smerter og spændinger, og derfor vil du opleve, at vores behandlere både bruger greb og samtaleteknikker til at identificere og afhjælpe dine problemer.

Vores kropsterapi bruges ikke kun til at behandle skader, men forebygger dem også ved at udvikle og styrke den sunde krop, det sunde sind og forbindelsen imellem dem. Vi arbejder ikke ud fra et princip, hvor vi symptombehandler, men har i stedet fokus på forebyggelse og heling.

Vores klienter får blandt andet behandling mod:

B2P-behandling

En B2P-behandling begynder med, at behandleren finder ud af, hvordan du har behov for at blive behandlet for at opleve en bedring eller styrkelse af krop og sind. Det sker ved, at behandleren spørger ind til, hvordan du har det, og mærker efter med sine hænder og sin intuition.

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

3-dages Qigong kursus

Pragata praktiserede dedikeret i seks år, indtil han mødte Grand Master Wong Kiew Kit fra Shaolin Wahnam-linjen, som hjalp med at tage hans Qigong-færdigheder til et helt nyt niveau.

Læs mere »
Balance2Perform, kropsterapi behandling og uddannelse, ryggen
Events

Informationsmøde

Informationsmødet er gratis, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi arbejder efter først-til-mølle-princippet. Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »