Klient udtalelser

Martin
MartinBreathwork deltager
Læs mere
Jeg synes virkelig det var grænseoverskridende. Jeg synes det var rigtig rart at du (Robert) var her, for det var svært at give slip. Og da jeg først fik overskredet den grænse og gav slip, så var det den vildeste oplevelse jeg nogensinde har prøvet. Tak for den oplevelse.
Aline
AlineBreathwork deltager
Læs mere
Det er som om jeg ser verden mere klarere nu, at min øjne ser mere klart. Det er rart.
BrithKlient udtalelse
Læs mere
Jeg lagde mig på briksen uden at vide hvad jeg gik ind til, men da Robert startede sin behandling, vidste jeg bare det var noget for mig, det var en forholdsvis “blid” behandling sammenlignet med nogen andre behandlinger jeg har prøvet, men meget mere effektiv.

Jeg kunne bare mærke det gjorde mig og min krop godt på den korte tid jeg var under behandling (på en messe). Der er ingen tvivl om, at dette er en behandlingsform jeg vil vælge til i fremtiden.
Trine
TrineBreathwork deltager
Læs mere
Nu kan jeg mærke mine ben igen. Det er jo på en måde skræmmende, pludselig at indse, at jeg ikke kunne det før. Men nu er det som om at der er kommet liv i dem. Det er jeg glad for.
JanniKlient udtalelse
Læs mere
Tak for behandling Lukas! Uden overdrivelse så har jeg ikke sovet så godt i 20 år. Gik i seng uden smerter, sov uden afbrydelser og stod op uden smerter. Tak er et lille ord - jeg er meget taknemmelig.
ConnieKlient udtalelse
Læs mere
Jeg kan mærke en forløsning, jeg har en hælspore der driller og den her behandling har givet noget gennemstrøm gennem kroppen og mit ben er samtidigt blevet sat mere på plads.
Sofia
SofiaBreathwork deltager
Læs mere
Jeg er virkelig taknemmelig for det, det var vildt og syret at opleve. Det tror jeg at jeg skal opleve igen
KennethKlient udtalelse
Læs mere
Min skulder har været helt a pommeren til og det kommer af noget vægtræning og overbelastning. Det var en rigtig behagelig behandling på en god og hård måde og jeg føler at min skulder allerede er meget bedre.
CocoKlient udtalelse
Læs mere
Han havde et super godt greb og fik løst min hofte op så den sagde pop.
Det var meget hjerteligt med nogle gode tryk, og helt nede i energi så jeg kunne mærke åndedrættet hvilket jeg blev guidet godt i gennem. Det var rigtig dejligt og trygt!