Hør mere om balance2perform uddannelsen

Qigong kursus

Qigong i verdensklasse

I start november 2024 udbyder vi igen Qigong kurser som både et 3-dages aftenkurs (hverdage) og et 2-dages weekendkursus.

Denne gang vil vi både have et kursus for begyndere og et for øvet. Begge kurser bliver undervist af Pragata som er en meget anerkendt Qigong-mester, og vi glæder os selv meget!

Begynder Qigong vil være for nybegyndere og let øvede, der ønsker at lære eller gentage, hvad de har lært og lade det synke dybere ind. Pragata vil undervise i og lede praksis af de første 6 Lohan Hænder, de mest respekterede former, som blev undervist af Bhodidharma, den første Zen-patriark i det 6. århundrede e.Kr., for sundhed, vitalitet og ro.

Øvet Qigong vil være for de øvede, der allerede har lært de første 6 former og ønsker at gå dybere ind i kunsten. Pragata vil undervise i de næste 6 Lohan Hænder, udvide viden og praksis til nye niveauer, åbne nye energiveje, dykke ned i en dybere og mere præcis forståelse og oplevelse af denne store energikunst.

______________________________________
Begynder Qigong workshop:
5, 6, 7 november fra 17:00 – 21:00 (Hverdage)
Pris 2.500 kr

Øvet Qigong workshop:
9, 10 november fra 10:00 – 17:30 (weekend)
Pris 2.500 kr
______________________________________

Tilmelding foregår via knappen herunder, samt en indbetaling til vores mobilepay; 558415, hvor du skriver i beskedfeltet hendholdsvis
“Begynder Qigong” eller “Øvet Qigong”

OBS. Ønsker du at reservere en plads på et af vores Qigong kurser kan du indbetale et ikke-refunderbart depositum på 500,-. Den resterende betaling på 2000,- skal herefter være foretaget senest den 11. oktober 2024.

Afbestilling af Qigong Kurser efter 11. oktober 2024, refunderes desværre kun med halvdelen af det betalte beløb.
______________________________________

Se highlights fra sidste besøg af Pragata

Afspil video

Siden år 2000 har Pragata undervist i Shaolin Cosmos Qigong over hele verden, og nu kan du altså opnå samme bemærkelsesværdige resultater som Pragatas tidligere elever.

Qigong-teknikkerne frembringer fysisk, mental og spirituel balance hos udøverne, så det er en praksis, som er helt i vores ånd.

Deltag i Qigong kurset med Pragata og åben op for dit fulde potentiale. Lær hvordan du opnår naturlig helbredelse og balance i din krop og sind, og oplev en virkelig transformerende rejse med en sand mester.

Ved afslutningen af begge kurser vil du være udstyret til at praktisere effektivt på egen hånd og give dig selv den fulde fordel af højt niveau Qigong, på det fysiske, følelsesmæssige og mentale niveau.