Elev udtalelser

Annette Errington
Annette ErringtonElev udtalelse
Læs mere
Mine tanker om at være elev hos B2P.
Jeg er virkelig glad for at være elev her fordi jeg mærker tydeligt at der er en stor og bred faglighed, fokus og intensiv læring til hver skoledag. Skolen brænder for at klæde alle elever på til at blive gode kropsterapeuter.
Alt undervisning er forberedt ned til detaljer både i praksis og på elevintra, hvor materiale udgives samme dag. Et materiale som giver en forståelse for det vi har øvet og med en anatomi udgave som samler hele læringen så den er meningsfyldt.
Energien, tilstedeværelsen og ånden på skolen er særpræget og jeg føler mig meget ‘hjemme’ og rammerne for læring er 100% i orden.
Holdet er lynhurtigt blevet bragt sammen så der er god energi mellem os alle. Det er ofte 2-3 lærer på pr gang hvilket gør det fleksibelt i teknikkerne, sparringen samt at man føler sig tryg i lokalet med udøvelse af en behandling.
Der er stor tillid til os elever omkring det indviduelle sted i uddannelsen vi hver især står og føler, at vi får en solid ballast med os.
(Og med kommende elevbehandlinger gør at vi får en stor chance for at skabe endnu mere fokus på egen læring).
Det er bare ordentligt mennekser og en ordentligt skole at omgås.
Lukas Vigsø
Lukas VigsøFørsteårselev udtalelse
Læs mere
Jeg føler virkelig, at det er på internaterne, at man kommer allermest ind i processen af at være på den her uddannelse. Her arbejder man med sig selv intensivt over fire dage, og også med hinanden.
Nikolaj fischer
Nikolaj fischerFørsteårselev udtalelse
Læs mere
Underviserne her er mega dygtige på hver sit område. Vi er ikke så mange på holdene, så man føler virkelig, man bliver mødt, som den man er. De ser ens individuelle færdigheder og hjælper en med at bygge videre på dem. også med hinanden.
Thomas høst
Thomas høstFørsteårselev udtalelse
Læs mere
Det her med, at vi får anatomi og fysiologi, så vi kan blive optaget i Dakobe efter endt uddannelse, er virkelig gennemtænkt. Det gør, at jeg kan blive forsikret som behandler overfor min klienter. Samtidig har klienter mulighed for at få tilskud igennem deres private sygeforsikring til behandlingogså med hinanden.
Annette errington
Annette erringtonFørsteårselev udtalelse
Læs mere
Jeg er super glad for at gå her på skolen. Jeg føler mig hørt, set og taget godt imod, og det er det bedste vilkår for læring.