Bliv B2P-kropsterapeut​

Forestil dig, at du kunne hjælpe andre til et sundere liv uden smerter – eller give dig selv en tilværelse i bedre fysisk og psykisk balance. På Balance2Performs 2-årige uddannelse til kropsterapeut får du redskaberne til at opnå netop det.

Her på siden kan du læse om udbyttet af uddannelsen. Og du kan høre, hvad Mie Moltke, Cecilie Hother, Oliver Bjerrehuus og andre fortæller om deres oplevelse af vores metoder; metoder, som har hjulpet mange mennesker til et bedre liv, end de havde turdet drømme om.

Hvad giver B2P-uddannelsen dig?

Du får et unikt sæt kropsterapeutiske redskaber, som du både kan bruge til at starte din egen klinik, arbejde som kropsterapeut hos andre og understøtte din egen personlige udvikling.

Vores metode afhjælper både fysiske og psykiske smerter og spændinger. Derfor kommer du til at lære et væld af effektive greb såvel som samtaleteknikker, som du kan bruge til at identificere og afhjælpe en klients problemer.

Sammenhængene mellem kropsdele, organer og sind spiller en central rolle for vores metode, så dem kommer du til at opnå en dyb forståelse af igennem vores specialudviklede undervisningsmateriale.

 

Skab sundhed, velvære og balance

Vores kropsterapi bruges ikke kun til at behandle skader, men forebygger dem også ved at udvikle og styrke den sunde krop, det sunde sind og forbindelsen imellem dem.

Vi lægger stor vægt på de psykiske aspekter af fysiske skader og symptomer, og vores holistiske tilgang betyder, at du får den bredest mulige tilgang til klienternes, men også din egen sundhed og velvære.

Balance2Perform styrker kredsløbet. Så efter endt uddannelse vil du med god, lindrende effekt kunne behandle inflammation og gener på grund af hævede led. Også rygsmerter, angst, stress, belastningsskader og depression kan behandles effektivt med B2P-kropsterapi.

 

Hvordan er uddannelsen opbygget?

Du får et 2-årigt uddannelsesforløb fordelt på 82 undervisningsdage. Undervisningen foregår med få undtagelser i tidsrummet 8.30-16.30 med undervisning én gang om ugen i vores lækre undervisningslokaler på Østergade 27 (4. sal), 1100 København K.

Du kan enten tilmelde dig et mandagshold eller et weekendhold.

Weekendholdet starter den 11. maj 2024, og mandagsholdet den 26. august 2024. Det er altså ved at være sidste chance for at komme med på rejsen i denne omgang!

En stor beslutning gjort nemmere

Nu tænker du måske, at det er en stor beslutning at indskrive sig på en uddannelse. Det forstår vi rigtig godt, og derfor vil vi gerne hjælpe:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu. Så får du inden for de næste par uger e-mails med informationer, som kan hjælpe dig til at træffe den beslutning, der er rigtig for dig.

Det er informationer om betalingsmuligheder, anbefalinger fra andre, hverdagen på uddannelsen og meget mere.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Se et udvalg af vores testimonials

Under din uddannelse som B2P-behandler

kan du blive optaget på et elev-medlemskab i Dakobe, og efter endt uddannelse kan du blive optaget som aktivt A1-medlem. Det kan du, fordi vores uddannelse opfylder Dakobes krav til medlemskab:

For at blive optaget på uddannelsen, skal du være mindst 18 år gammel.

Næste hold starter op i august 2023 (med henholdsvis et mandagshold og et weekendhold.)

En unik uddannelse for et sundt liv i balance

Hos Balance2Perform har vi fokus på at mærke og behandle det hele menneske og skabe et liv i balance mellem krop og psyke. Vores kvalificerede og dygtige undervisere har solid erfaring fra faget, og vi tilbyder up to date undervisningsmateriale.

Som elev på Balance2Performs uddannelsesforløb bliver du desuden en del af vores øvrige univers. Det betyder blandt andet, at du kan træne gratis i vores træningslokaler og deltage i kurser, events og foredrag til en reduceret pris.

Du lærer blandt andet om:

  • Samtale
  • Åndedrættet
  • Intuition og indføling
  • Massage
  • Pulsering
  • Akupressur
  • Kost
  • Træning
  • Nervesystemet

Events · Kurser · Uddannelse · Foredrag

Vi samles om aktiviteter, som dyrker det hele menneske og udvikler den professionelle kropsterapeut.

Events

Informationsmøde

Informationsmødet er gratis, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, så vi arbejder efter først-til-mølle-princippet. Er du i tvivl om, eller bare nysgerrig på, om Balance2Perform er noget for dig? Kom til informationsmøde om vores 2-årige kropsterapeut-uddannelse og få alle de faglige og praktiske informationer, du har brug for.

Læs mere »
Events

Breathwork session

Deltag i en 3-timers breathwork session med Robert Petersen på Balance2Perform skolen, hvor vi dykker ned i hvad åndedrætsterapi indebærer.

Læs mere »