Michael Etzerodt biografi

Kropsterapeut & underviser, Michael Etzerodt

er 43 år og uddannet kropsterapeut hos Body SDS.

Førhen var han tilknyttet Alius Vita og siden Bodyrestart. I en årrække har han arbejdet som kropsterapeut og har også fungeret som supervisor for andre terapeuter samt undervist nye terapeuter på både behandlingsdelen og træningsdelen af Body SDS-uddannelsen.

Hos Balance2Perform kan du møde Michael som både behandler og underviser, men også som en del af administrationen.

Michael behandler med udgangspunkt i hele bevægeapparatet – både led, muskler, åndedræt, nerver, de indre organer og kredsløb – og fokuserer på de steder, hvor han finder ubalancer. Michaels behandlingsområder er ryglidelser, diverse nakkespændinger, synsforstyrrelser, piskesmæld, knæproblemer (der ikke er af operationel karakter), frigørelse af bevægeapparatet, frigørelse af muskel-, sene- og nervesystemet, afbalancering af hormonsystemet, afbalancering af fordøjelsessystemet, lettere lungelidelser, kostvejledning, smertebehandling der er psykologisk relateret, mental coaching og hjælp til at forstå naturlig adfærd.

I sin fritid dyrker Michael karate og har gjort det hele sit liv. Netop passionen for karate har givet ham kontakter til andre elite-idrætsudøvere, og Michael har derigennem opnået stor erfaring med at behandle sportsfolk med skader relateret til deres udøvelse, f.eks. løb og klatring.

Michael og Balance2Performs founder, Robert Petersen, mødtes på Body SDS-uddannelsen, og siden har Michael fungeret som både sparringspartner og supervisor for Robert. De har også tidligere haft et klinikfællesskab på Frederiksberg.

Michael Etzerodt, Underviser og behandler Balance2Perform