Eva Fischer biografi

Investor og founder, Eva Fischer

er 59 år og mor til to børn på henholdsvis 26 og 22 år.

Med en baggrund som erhvervsleder, bestyrelsesformand og virksomhedsrådgiver bidrager Eva løbende til de strategiske og værdimæssige beslutninger, som ligger til grund for Balance2Performs ledelse.

Til daglig arbejder Eva med værdibaseret, samarbejdsorienteret lederskab. Hun stod blandt andet i spidsen for genrejsningen og salget af Brunata, en af Europas førende greentech-virksomheder, og da ALPHA-Elektronik skulle igennem en turnaround og et salg, stod hun endnu engang ved roret.

Eva er opvokset i en familievirksomhed med ærlighed, ordentlighed og omhu som bærende værdier, og kvalitet og kundetilfredshed er et konstant mål for hendes engagement.

Evas personlige interesse i kropsterapi blev vakt, da hun gennemgik et behandlingsforløb hos Robert Petersen for nogle år tilbage. Her oplevede hun, hvor effektive metoderne i kropsterapi er, og hvordan hun ikke blot kunne bruge kropsterapien personligt men også som professionel erhvervskvinde. Oplevelsen blev forløber til hendes professionelle samarbejde med Robert og siden til deres fælles grundlæggelse af Balance2Perform som uddannelsesinstitution og behandlings- og træningssted.

Eva bruger til stadighed en masse af de teknikker, hun har fået med sig fra behandlingsforløbet, som en slags redskaber, hun kan tage frem ved behov – både i forhold til sig selv, men også i coachingen af andre mennesker og virksomheder. Hun fremhæver, hvordan kropsterapi har gjort hende bedre til at lytte til kroppens signaler, og hvordan hun er blevet mere reflekteret omkring, hvad disse signaler betyder både for hendes fysiske og mentale trivsel i hverdagen.

Eva og Robert er begge ekstremt motiveret for at give Balance2Performs elever den bedste kropsterapeutuddannelse på markedet, sådan at eleverne efterfølgende kan udbyde en exceptionelt effektiv behandling.

De glæder sig samtidigt til at byde velkommen til hele Balance2Performs univers, der foruden skolen også tilbyder B2P-behandlinger, forskellige træningsformer, kurser, events og meget mere.

Eva Fischer Hansen, medstifter Balance2Perform