Robert Petersen biografi

Balance2Performs founder, Robert Petersen

er 54 år og far til fire børn i alderen 5-26 år.

Robert er uddannet i blandt andet kropsterapi og psykoterapi og har siden 2008 haft egen praksis med klienter over hele verden. De mennesker, Robert har behandlet gennem tiden, tæller alt fra politimænd til tømrere, skolelærere til læger, hjemmegående til erhvervsdrivende og nyfødte til 98-årige. Blandt hans klienter er der også en lang række danske og internationale musikere, skuespillere, tv-værter, politikere, sportsudøvere og erhvervsfolk.

Hos Balance2Perform kan du møde Robert som både behandler, underviser og som en del af administrationen og ledelsen. Han holder samtidig foredrag og underviser på mindre kursusforløb.

Roberts og Balance2Performs vision er at udbrede B2P-kropsterapi, så flere kan leve et sundt liv i balance mellem krop og psyke. Robert behandler med udgangspunkt i hele bevægeapparatet og det hele menneske.

Han arbejder meget med såvel mental coaching og vejrtrækningsøvelser som med specifikke træningsøvelser. For Robert er det de små succesoplevelser over en længere periode, der skaber forandring, og han har stort fokus på at guide sine klienter til at tro på sig selv og på, at de kan få det bedre.

Roberts eget møde med kropsterapi startede tilbage i 1996, hvor hans ryg blev beskadiget, mens han ydede førstehjælp. Fra den ene dag til den anden mistede han kontrollen over sin krop, og lægerne erklærede Robert 50 procent invalid og fortalte ham, at han aldrig ville få det bedre. Robert kunne dog ikke forlige sig med dén tanke, og han begyndte at søge efter alternative behandlingsformer for at få det bedre.

Kombinationen af psykoterapi, akupunktur og kropsterapi kom til at ændre hans liv, og han endte blandt andet på briksen hos Ole Kaare Føli (founder, Body SDS). Efter et længere behandlingsforløb hos Ole, fik Robert det gradvist bedre og genvandt kontrollen over sin krop.

Med Roberts baggrund i psykoterapien og kropsterapien grundlagde han Balance2Perform som selvstændig behandlerpraksis i 2008. Og i 2022 stiftedes så behandlerskolen Balance2Perform, som både udbyder B2P-behandlinger, et uddannelsesforløb, forskellige træningsformer, kurser, events og meget mere.

Robert Petersen, Balance2Perform