Intro massagekursus

Éndags intensiv kropsterapi-massage workshop.
Oplev magien ved kropsterapi – Tag det første skridt på en fascinerende rejse.

Er kropsterapi et ukendt land for dig? Tag med os den 18. august på en dybdegående opdagelsesrejse ind i kropsterapiens essentielle teknikker og filosofier. På bare én dag vil du lære grundlæggende, men kraftfulde teknikker, som ikke kun er lette at gribe, men også åbner døren til livslang mestring. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at se, lære og selv udføre teknikker under vejledning af nogle af landets mest anerkendte kropsterapeuter, Robert Petersen og Henrik Kullas.

Dette kursus er både for dem der overvejer at blive kropsterapeut og for dem som godt kunne tænke sig at løfte deres kæreste -venne- familie- massage op på et nyt niveau, hvor du kan hjælpe andre med at opnå dybere velvære og sundhed.

Hvad kan du forvente

  • Praktisk læring: Du vil blive guidet gennem teknikkerne, og får mulighed for selv at afprøve dem på andre deltagere i et støttende og oplysende miljø.
  • Dyb indsigt: Få en forståelse af den filosofi og teori, der understøtter kropsterapiens transformative kraft.
  • Netværksmuligheder: Mød ligesindede, der også er på en rejse mod større kropslig og åndelig forståelse.
  • En lækker frokost for at holde energien oppe hele dagen.
  • Personlig vejledning fra Robert Petersen, skolens leder, og Henrik Kullas

Deltagelsesgebyr: 1.199 kr. – Dette gebyr refunderes fuldt ud, hvis du beslutter dig for at fortsætte din rejse med vores 2-årige uddannelse.

Detaljer:
18. august.
Kl 09:00 – 15:30
Østergade 27, 4. sal th.

Frokost og inspiration inkluderet

Vi glæder os til at se dig!