Kropsterapeutisk uddannelse hos Balance2Perform

Informationsmøde

Balance2Perform har vokseværk. Vil du vokse med os?

23. maj holder vi et infomøde om vores 2-årige uddannelse. Og så opretter vi nye kurser. Du kan blandt andet lære Qigong med en helt særlig læremester.

“Den intensitet havde jeg ikke forventet!”

Sådan sagde Victor, en af deltagerne på et af vores infomøder om vores 2-årige kropsterapeutuddannelse.

Har du også lyst til at prøve at blive behandlet eller selv at behandle med en af vores teknikker? Så får du muligheden til næste infomøde

tirsdag den 23. maj klokken 17 til 19

Østergade 27, 4 sal.

(Og det er også helt okay, hvis du bare vil se på.)

Til infomødet møder du vores undervisere og hører om Balance2Performs metoder, og hvordan uddannelsen kommer til at forløbe (næste weekendhold starter 27. august og næste mandagshold 28. august 2023).

Qigong i verdensklasse

I juni måned udbyder vi Qigong som både et 3-dages aftenkursus (hverdage) og et 2-dages weekendkursus. Pragata, som du vil blive undervist af, er en meget anerkendt Qigong-mester, og vi glæder os selv meget!

Siden år 2000 har Pragata undervist i Shaolin Cosmos Qigong over hele verden, og nu kan du altså opnå samme bemærkelsesværdige resultater som Pragatas tidligere elever.

Qigong-teknikkerne frembringer fysisk, mental og spirituel balance hos udøverne, så det er en praksis, som er helt i vores ånd.

Deltag i Qigong kurset med Pragata og åben op for dit fulde potentiale. Lær hvordan du opnår naturlig helbredelse og balance i din krop og sind, og oplev en virkelig transformerende rejse med en sand mester.

Gå ikke glip af denne livsændrende mulighed!

Qigong-mesteren Pragata er kendt for at hjælpe mennesker med at opnå naturlig helbredelse og balance i krop og sind.
Nu kan du møde ham hos Balance2Perform.