3-dages Qigong kursus

Da Pragata var 14 år gammel, gennemgik han en alvorlig skiløbsulykke, som efterlod ham med tre beskadigede ryghvirvler. Efter at have prøvet forskellige behandlingsmetoder uden succes, besluttede Pragata sig for at undersøge alternativ medicin og meditation for at lindre sin smerte og opbygge sin styrke.

Han studerede under indiske og kinesiske mestre i mange år og lærte en bred vifte af helbredelses- og meditationsmetoder. Pragata praktiserede dedikeret i seks år, indtil han mødte Grand Master Wong Kiew Kit fra Shaolin Wahnam-linjen, som hjalp med at tage hans Qigong-færdigheder til et helt nyt niveau.

Siden år 2000 har Pragata undervist i Shaolin Cosmos Qigong over hele verden – fra hospitaler og klostre, såvel til sportsudøvere og ledere. Han har hjulpet utallige studerende med at opnå bemærkelsesværdige resultater, inklusiv helbredelse og balance på alle de fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle parametre.

Selvom han nu er 78 år gammel, fortsætter Pragata med at dele sin ekspertise og undervise i Qigongs ekstraordinære effektivitet. Han er kendt for sin evne til at hjælpe mennesker med at opnå naturlig helbredelse og balance i krop og sind. Pragata er en ægte mester på sit felt og en vigtig figur i Qigong-fællesskabet.

Dette kursus bliver afholdt over tre aftener i juni, henholdsvis den 13, 14, 15/06. 
Alle kursusdage er fra kl. 18:00 – 21:00, på Østergade 27

Pris for dette kursus: 2.495,-